Ако не сте навършили 18 години напуснете незабавно! Съдържанието в сайта е предназначено само за аудитория за възрастни!
Безплатни секс разкази и споделени истински секс истории

Декларация за поверителност

Декларация за поверителност и бисквитки на сайта

Скучна информация за нашата Декларация за поверителност и начин за използване на бисквитките на сайта

Тази страница съдържа информация за политиката, по която sex4e.com – Безплатни секс разкази (Сайтът) следва при съхранението на информацията, предоставена от Вас при използване на сайта. С настоящата декларация ние гарантираме поверителността на Вашите данни и Ви уверяваме, че те ще се използват в пълно съответствие с настоящата политика за поверителност на личните данни.

КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ
sex4e.com – Безплатни секс разкази не изисква и не иска да получава лични данни по смисъла на Закона за Защита на Личните Данни (ЗЗЛД).

Сайтът събира лична информация, когато доброволно я предоставите (например Вашият e-mail адрес и псевдоним при публикуване на коментар).

Сайтът използва „бисквитки“ и други технологии, за да подобри работата онлайн и да научи как използвате нашите услуги с цел улесняване и подобряване на качеството им.

Sex4e.com, както и повечето сайтове, автоматично събира информация за апаратните и програмните средства на Вашия компютър. Тази информация може да включва: вашия IP адрес, вид браузър и часове за достъп и съответните уеб сайт адреси. Тази информация може да се използва от Сайта с цел повишаването на качеството на предлаганата услуга и като част от статистическа извадка.

Горепосочената информация, както и e-mail адресите, които съобщавате на сайта при публикуване на коментар или при отправяне на запитване по електронната поща или чрез формата за контакт, се използват единствено във връзка с функционирането на сайта и няма да бъдат предоставяни на трети лица.

КАК ИЗПОЛЗВАМЕ СЪБРАНАТА ИНФОРМАЦИЯ
При изявено от Ваша страна съгласие, можем да изпращаме на посоченият от Вас имейл адрес периодична информация за промоции на нови продукти, специални предложения и друга информация, която смятаме, че би Ви била интересна.

Можем да използваме предоставената от Вас информация, за да се свържем с Вас за маркетингови проучвания и кампании. Контактът може да се осъществи по имейл или други интернет социални мрежи.

КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЕ ИЗТРИВА
Във връзка с предоставяната услуга „Сподели история“, всяка информация, която попада в обхвата на „личните данни“ по смисъла на ЗЗЛД за Вас или трети лица не се публикува и се изтрива незабавно. Сайтът не представлява оператор с лични данни и няма правото да обработва лични данни. Ако потребител сподели лична информация за себе си или трето лице в Споделена история (например имена, ЕГН, адрес, телефон и други координати за контакт, номер на лични документи и др.) информацията няма да бъде публикувана и ще бъде изтрита от базата данни на Сайта. При злоупотреба и повтарящи се опити да бъде публикувана информация за трето лице, екипът на Сайта ще информира компетентните органи по ЗЗЛД и ще предостави цялата налична информация за нарушителя.

ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА СЪБРАНАТА ИНФОРМАЦИЯ
Сайтът няма да прехвърля събраната информация, на трети лица освен ако са налични едно или повече от изброените по-долу условия:

  • с ваше съгласие;
  • при изискване от закона или от съда;
  • за защита на личната безопасност на потребителите на Сайта;

Сайтът си запазва правото да се свързва със съответните органи по свое усмотрение, ако забележи дейности, които може да са незаконни.

БИСКВИТКИ
Sex4e.com – Безплатни секс разкази си запазва правото да показва реклами от трети лица включително и безвъзмездно. Във връзка с Рекламните сървъри имайте предвид:

Някои от тези реклами може да ползват технологии като „бисквитки“, когато рекламират на нашия сайт. Бисквитките са малки текстови файлове съхранявани на Вашия компютър, които се генерират при посещаването на някои уебсайтове.

Обикновено бисквитките се използват за проследяване на сесията на потребителя, както и за предоставяне на подходяща за него информация и реклами. Можете да изберете да изключите „бисквитките“ от трети лица чрез настройките в браузъра си или с помощта на други програми като firewalls. Това обаче може да попречи на взаимодействието ви с нашия и други уебсайтове.

ПРОМЕНИ
Сайтът си запазва правото по свое усмотрение да променя, добавя или премахва която и да е част от тази Декларация за поверителност изцяло или частично, по всяко време и без предварително предизвестие. Промените в тази Декларация за поверителност влизат в сила при публикуването им на Сайта. Ако вие продължите да използвате сайта след публикуване на промяна на тази Декларация за поверителност, това ще се счита за приемане на съответната промяната.

ЗАБЕЛЕЖКА
Ако смятате, че каквато и да било информация за Вас е невярна или неточна, моля да ни информирате възможно най-скоро чрез Формата ни за контакт. Ние ще коригираме своевременно всяка невярна информация.